Vertaistukea Tampereella? Vaihtoehto AA:lle

Kolme viikkoa on korkki ollut kiinni. Kahden viikon jälkeen aloin oireilemaan henkisesti. Piti käydä pubissa juomassa alkoholitonta olutta vanhojen kamujen seurassa. Alkoholista luopuminen jätti tyhjän aukon sosiaaliseen elämään. Emäntä on ollut työmatkalla ja olen ollut yksin kotona,, tyhjä aukko elämässä on vaan kasvanut.

Tutkin AA:n nettisivuja ja huomasin sen toiminnan perustuvan pitkälti uskonnolliselle pohjalle. Korkeampi voima auttaa pientä ihmistä pois alkoholin kurimuksesta. AA:ssa vertaistuki on varmasti se onnistumista edistävä elementti, jota itsekin tarvitsisin, mutta karsastan tätä uskonnollista puolta sen toiminnassa enkä usko voivani täysipainoisesti osallistua siksi sen toimintaan.

Olisiko Tampereen seudulla kohtalotovereita, joita kiinnostaisi jonkinlainen väljähkö toveripiiri toinen toistaan tukien ja tapaamisten kautta toisiaan kannustaen raittiuden kapealla polulla.

Jos halukkuutta löytyy, niin järjestetään jonkinlainen koekokoontuminen esimerkiksi keskustelun, pelailun, urheilun, saunomisen tms. merkeissä.

Halukkaat pistäkää minulle yhteystietoja niin kokeillaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s