Pääsiäinen painosti

Pääsiäisen pyhät ahdistivat odotettua enemmän. Kavereilla oli vapaata ja monet suuntasivat ravintoloihin. Itse kävin kantakapakassa sunnuntai-iltapäivällä lukemassa viikonlopun lehdet. itin alkoholitonta olutta, jota tarjoilija hieman ilmetteli koska oli jo valmiina A-olut hanassa kiinni astuessani baaritiskille. Muutoin visiitti onnistui odotuksia paremmin. Porukka ei ollut havaittavasti humalassa siihen aikaan ja juttu kulki asiallisesti ja käväisystä jäi positiivinen fiilis.

Muutoin pääsiäisen pyhät ahdistivat ja oli vaikea saada aikaa kulumaan. monesti kävi mielessä, että jos nyt en olisi Antabus-kuurilla keksisin helposti tekosyyn “pariin kaljaan”. Tänäänkin ajatukset on välillä eksyneet alkoholiin ja varsinkin sen käytön sosiaalisiin tilanteisiin, joita rehellisesti sanottuna on jo ikävä.

Ensimmäiset kaksi viikkoa olivatkin yllättävän helppoja ilman alkoholia. Nyt tuntuu, että on astetta haastavampi vaihe tulossa. Pitää nopeasti keksiä korvaavaa toimintaa vanhan kupittelun tilalle.

Kyllä tämä tästä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s